Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Moderne terrasoverkapping

Een moderne terrasoverkapping is een prachtige toevoeging aan uw terras. Het biedt bescherming tegen regen en wind, zodat u met elke gelegenheid buiten kan zitten. Het creëert ook een extra leefruimte waar u heerlijk kan vertoeven en ontspannen in de frisse buitenlucht. Bij Mahoma zijn al onze terrasoverkappingen gemaakt van moderne materialen, zodat wij iedereen kunnen bereiken.

Op zoek naar een moderne terrasoverkapping?

Verschillende constructies voor een moderne terrasoverkapping

Bij Mahoma hebben we verschillende soorten terrasoverkappingen. U kan kiezen voor een luxe overkapping met een glazen dak. Het lijkt op een veranda, maar dan meer open. Het laat veel licht door en toont ruim aan. Als het regent kan u genieten van het heerlijke geluid van de vallende regen op het glas.  Wilt u liever werken met een simpelere overkapping, dan kan u kiezen voor een terrasoverkapping met een doek. Het geeft een zuiderse sfeer door het wapperen van het stof. U kan hierbij genieten van een heerlijke zomerbries die door de spleten van het doek waaien. Een iets stevigere constructie is een Pergolino. Het lijkt op een knikarmsysteem, maar hierbij worden vaste staanders geplaatst. Het is dus niet alleen een zonwering, maar ook een overkapping.

Vraag uw offerte aan

Lijkt het u allemaal wat veel keuze? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en wij helpen u graag verder met uw moderne terrasoverkapping. U kan ons ook altijd telefonisch contacteren op het nummer 0499 60 87 32. Wij zorgen altijd voor uiterste perfectie bij al onze zonweringen, zodat u heerlijk kan genieten in uw tuin. Vraag nu gratis uw offerte aan en wij doen de rest.