Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Terrasoverkapping in Waasland

Mahoma is dé specialist om een terrasoverkapping op maat te laten plaatsen in regio Waasland, Oost-Vlaanderen. Door een terrasoverkapping te laten plaatsen kan u genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Zo geniet u het hele jaar door, vier seizoenen lang, van uw terras. Wij zijn gespecialiseerd in een terrasoverkapping op uw maat, zodat het perfect aansluit aan uw woning en tuin. Wij beschikken over diverse ontwerpen, zodat u zeker uw stijl vindt.

Hawaii 40 Pure

Als u voor een terrasoverkapping Hawaii 40 Pure kiest, laat u een luxe zonwering op maat plaatsen met een glazen dak. Het is een luxe highend aluminium terrasoverkapping op maat. Deze overkapping plaatsen we in alle stevigheid met behulp van een staalstrip in het gootprofiel. Hierdoor kan deze terrasoverkapping standaard uitgevoerd worden met een dak van gelaagd glas. U kan hierbij genieten van perfecte lichtinval en kijken naar de bomen, vogels of sterren. Het geeft een gevoel van verrijking en pure luxe. De Hawaii 40 Pure is standaard leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 of 7 meter uit een stuk. Net als andere overkappingen, kan de Hawaii 40 Pure gekoppeld worden zodat u het naar wens kan verbreden. Het heeft een standaard uitval van 2.5, 3, 5.5 of 4 meter diep. De terrasoverkapping is in drie RAL kleurenuitvoeringen verkrijgbaar:

  • Verkeerswit
  • Crème wit
  • Antraciet grijs

U krijgt ook de keuze om te kiezen voor een sierlijst en staanders in de stijl die het beste bij uw woning passen. Als u zo’n terrasoverkapping wilt, kan u onze hulp inschakelen om het te laten plaatsen.

Pigato

Terrasoverkapping Pigato; Luxe overkapping met een glazen dak

De Pigato is het luxe high­end aluminium terrasoverkapping uit het assortiment. Deze overkapping is verstevigd met een staalstrip in het gootprofiel, waardoor deze overkapping standaard kan worden uitgevoerd met een dak van gelaagd glas. Daardoor geniet u altijd van perfecte lichtinval en kunt u zelfs ónder uw overkapping naar de bomen, vogels of sterren kijken. Een gevoel van verrijking en pure luxe.

Standaard is de Pigato leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. Net als andere overkappingen kan de Pigato echter ook gekoppeld worden, waardoor u de overkapping naar wens kunt verbreden. De Pigato heeft een standaard uitval van 2.5, 3, 3.5 of 4 meter diep. Deze terrasoverkapping is in drie RAL kleuruitvoeringen: verkeerswit, crème wit en antraciet grijs. Daarbij bent u bij deze overkapping ook flexibel om te kiezen voor een sierlijst en staanders in de stijl die het beste bij uw huis past.

P350Zip

De Varisol P350 is ontworpen als een vrijdragend pergolascherm dat speciaal is bedoeld voor de installatie boven terrassen van woonhuizen. De P350 wordt aanbevolen als een knikarmscherm niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als u te weinig plaats heeft om met een knikarmsysteem te werken. Wij komen altijd eerst eens langs om te zien of het wel mogelijk is om een terrasoverkapping te laten plaatsen.

P550ZIP

Met een edel design en eenvoudige bediening belooft het Varisol pergolascherm P550 aangename uren op ieder terras. Het intelligente spansysteem is bijzonder doekbesparend.

P550Zip

Bent u eerder op zoek naar een edel design dat kwaliteit uitstraalt? Dan raden wij u de overkapping P550Zip aan. Het heeft een eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijk. Het bezorgt u de meest aangename uren op uw terras zowel in de zomer als de warme wintermaanden. Door gebruik te maken van het intelligente spansysteem is het doek besparend, in tegenstelling tot een terrasoverkapping met doek.

P550ZIP

Met een edel design en eenvoudige bediening belooft het Varisol pergolascherm P550 aangename uren op ieder terras. Het intelligente spansysteem is bijzonder doekbesparend.

Breidt nu uit met een terrasoverkapping

Om uw terrasoverkapping op maat te laten plaatsen in regio Waasland, staan wij u te hulp. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en laat u inspireren voor uw ideale terrasoverkapping op maat. Wilt liever een subtielere zonwering? Dan bieden wij ook zonwerende screens aan. Deze zijn subtiel ingebouwd aan uw ramen, om volledige verduistering te garanderen. Voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar info@mahoma.be of bellen naar het nummer 0499 60 87 32. Hopelijk tot snel!