Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Roma Zipscreen

Roma heeft met het Zipscreen een uniek ontwerp bedacht dat met geen enkel andere screen te vergelijken is. Het is een all-round zonwering. Een Zipscreen laten plaatsen gebeurt voornamelijk voor het raam waarbij in grote mate zonnestraling wordt gereflecteerd. Overdag beschermt het tegen inkijk, maar laat het toch voldoende licht binnen. Het grote voordeel is de stof ervan. Bij een Zipscreen wordt de stof over de volledige hoogte in de geleiding gevoerd door een ritssysteem. Hierdoor is het windvast en zijn grote maten geen probleem.

Roma Zipscreen

Een Zipscreen laten plaatsen is een van de eenvoudigste zonwering screens. De kast van de Zipscreen is verkrijgbaar in Quadro (vierkant) en Rondo (ronde) uitvoering. Het is leverbaar in 209 RAL-kleuren standaard in mat en structuurkleuren. Door de kleine inbouwhoogte en smalle geleiders van 33 mm is de Zipscreen geschikt voor elke gevel. U kan dus overal aan uw woning een Zipscreen laten plaatsen. Het wordt standaard door een draadloze motor aangedreven met hindernisherkenning. Deze elektronische motor compenseert het doekrek en maakt nastellen overbodig. De onderlijst wordt door de motor tot op de millimeter nauwkeurig in de kast getrokken. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of uitrekken.

Zonwering screen van Mahoma
27_0

Verduister uw woning

Creëer in tegenstelling tot een terrasoverkapping zelf uw gewenste lichtintensiteit door een Roma Zipscreen te laten plaatsen door Mahoma in regio Waasland. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u de kamer niet. Elke ruimte wordt egaal verlicht en laat u toe nog naar buiten te zien. Al onze zonweringen worden met grote nauwkeurigheid op maat gemaakt. Eén van onze vakmannen komt bij uw thuis alles opmeten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de screens wel zullen passen. Vraag vrijblijvend en gratis uw offerte aan. Voor al uw vragen kan u terecht op onze contactpagina of bel naar het nummer 0499 60 87 32. Vraag nu uw offerte aan om een Zipscreen te laten plaatsen en geniet van perfecte zonsverduistering.

Al onze screens worden met grote nauwkeurigheid op maat gemaakt. Eén van onze professionals komt bij uw thuis opmeten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de screens wel zullen passen. 

27_0

Roma Zipscreens

U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met de Roma Zipscreens. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of dat het gaat uitrekken.

Al onze screens worden met grote nauwkeurigheid op maat gemaakt. Eén van onze professionals komt bij uw thuis opmeten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de screens wel zullen passen.