Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Screens

Genieten van privacy en toch uw uitzicht behouden? Screens bieden hiervoor de perfecte oplossing. Onze op maat gemaakte screens bieden een praktische, strakke en moderne vorm van zonwering om te genieten van zonlicht in uw woning. 

Roma Zipscreen

Roma heeft met het Zipscreen een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het Zipscreen is een echte all-rounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt het overdag tegen inkijk maar laat het toch voldoende licht binnen. Het grote verschil met andere, standaard screens: De stof van een Zipscreen wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het Zipscreen windvast en zijn grote maten geen probleem. 

De kast van de Zipscreen is verkrijgbaar in Quadro (vierkant) Rondo (ronde)-uitvoering. Natuurlijk is ook de Zipscreen leverbaar in 209 RAL-kleuren standaard in mat en structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en smalle geleiders van 33 mm maken het mogelijk de Zipscreen in elke gevel te integreren. Een Zipscreen wordt standaard door een draadloze motor aangedreven met hindernisherkenning. Deze elektronische motor compenseert het doekrek en maakt nastellen overbodig. De onderlijst wordt door deze motor tot op de millimeter nauwkeurig in de kast getrokken.

27_0

Roma Zipscreens

U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met Roma Zipscreens. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of dat het gaat uitrekken.

Al onze screens worden met grote nauwkeurigheid op maat gemaakt. Eén van onze professionals komt bij uw thuis opmeten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de screens wel zullen passen. 

27_0

Roma Zipscreens

U creëert de lichtintensiteit van uw voorkeur met de Roma Zipscreens. Met deze vorm van zonwering houdt u het felste zonlicht buiten, maar verduistert u uw vertrekken niet. Daarmee worden uw vertrekken egaal verlicht en behoudt u vrij uitzicht naar buiten. Door de Zipfunctie zit het doek opgesloten tussen cassette en geleiders, hiermee voorkomt u dat het doek gaat klapperen of dat het gaat uitrekken.

Al onze screens worden met grote nauwkeurigheid op maat gemaakt. Eén van onze professionals komt bij uw thuis opmeten, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de screens wel zullen passen.