Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Terrasoverkapping met een doek

Een terrasoverkapping met een doek is een makkelijke en goedkope oplossing voor wie van zijn terras wil genieten zonder last te hebben van felle zon of regen. Het biedt niet alleen bescherming tegen het weer, maar het zorgt ook voor een zuiders gevoel door het wapperen van het doek. U kan een terrasoverkapping met doek in allerlei kleuren en formaten laten plaatsen in regio Waasland.

Op zoek naar terrasoverkapping met doek?

Verschillende opties voor een terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met een ingebouwd doek laten plaatsen, is een effectieve manier om uzelf tegen de zon te beschermen en te genieten van de buitenlucht. Er zijn verschillende opties voor zo’n overkapping beschikbaar bij Mahoma. Zo kan u kiezen om een terrasoverkapping met een vaste doek te laten plaatsen of een elektrisch bedienbare overkapping waarbij het doek in- en uitgeschoven wordt. Dat laatste beschermt uw terrasoverkapping tegen zware weersomstandigheden, omdat het proper wordt opgerold in de bijhorende kast. De keuze ligt volledig bij onze klanten, wij voeren het uit. Al onze producten worden aan hoogstaande kwaliteit afgeleverd.

Ga voor een vakantiegevoel in uw tuin

Krijg een vakantiegevoel in uw eigen tuin. Een terrasoverkapping met doek laten plaatsen, is een ideale zonwering om het vakantiegevoel naar boven te brengen. Heeft u liever een stevigere constructie, dan kan u best kiezen voor onze overkapping p550zip. Het is zonder doek en biedt stevigheid gedurende verschillende weersomstandigheden. Voor meer informatie kan u ons een e-mail sturen naar info@mahoma.be. Staat uw besluit al vast? Vraag dan snel uw gratis offerte aan en dan gaan wij aan de slag!