Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Een overkapping p550zip

Met een overkapping in uw tuin met onze p550zip geniet u van een optimaal gebruik in uw tuin. Het biedt de ideale bescherming tegen zon en regen. De overkapping is windstabieler, omdat het zowel in de wand als vloer is bevestigd. De naam komt van de maximale uitval dat de overkapping kan: 5,5 meter.

Op zoek naar een grote overkapping?

Extra bescherming met een overkapping

Met de bijzonder grote afmetingen van de p550zip overkapping kan u er gemakkelijk een tafel of salon onder zetten. Het is een terrasoverkapping dat ontwikkeld is voor terrassen van restaurants, hotels en cafés. Maar het kan ook evengoed voor particuliere terrassen gebruikt worden die er de ruimte voor hebben. Als u zulke investeringen doet in uw tuin, verhoogt dit automatisch de waarde van uw woning. De p550zip geeft zeker en vast een meerwaarde aan uw tuin met zijn grote overkapping. De overkapping is beschikbaar in verschillende standaard kleuren om het naar uw wensen te maken. Het beschikt over afstelbare steunpalen om tijdens hevig regenweer het water af te voeren.

Laat u adviseren door onze experts

De overkapping p550zip is de ideale zonwering om te genieten van optimale beschutting. Met zijn buitengewone grootte bent u volledig beschermd tegen regen of felle zon. Het biedt dus een dubbele functie, wat handig is voor restaurant terrassen. U kan mensen uit de zon zetten, maar ook tijdens koudere regendagen tafels buiten aanbieden. Schakel onze hulp in en wij helpen u graag verder met uw moderne terrasoverkapping. Voor al uw specifieke vragen kan u ons altijd bereikbaar via ons contactformulier. U kan ook altijd bellen naar het nummer 0499 60 87 32.