Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Zonwering screens in regio Waasland

Screens op maat van Mahoma in regio Waasland bieden de perfecte oplossing voor zonwering, zodat u geniet van privacy en toch uw uitzicht behoudt. Al onze screens zijn op maat gemaakt zodat u een optimaal resultaat krijgt van uw zonwering. Wij bieden een praktische, strakke en moderne vorm van screens voor zonwering op maat om te genieten van zonlicht in uw woning. Wij beschikken over een divers aanbod van verschillende screens voor zonwering op maat.

Op zoek naar zonwering?

Screens zijn een ideale oplossing voor zonwering

Onze screens op maat bieden de perfecte zonwering tegen felle zonenstralen. Het is nuttig voor zowel in de zomer als winter. Zonwering screens houden elk fel licht tegen maar bieden wel nog een goed zicht naar buiten. Voor een optimaal resultaat raden wij u de Zipscreen aan. Het is een uniek ontwerp aan de hoogste kwaliteit. Screens op maat vallen niet te vergelijken met een terrasoverkapping met een doek. Hierbij hangt het doek over uw terras en kan het dus zonlicht doorlaten naarmate de zon draait. Al onze screens worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten aan in uw woning.

Zonwering screen van Mahoma

Schakel onze hulp in

Twijfelt u tegen een terrasoverkapping of screens als zonwering? Schakel dan onze hulp in en wij kijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw woning. Met onze expertise worden al uw screens op maat gemaakt om de beste zonwering te garanderen. Voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar info@mahoma.be. U kan ook al uw vragen achterlaten op onze contactpagina.