Gratis advies aan huis       Maatwerk       

Zonnescreen voor buiten

Een zonnescreen voor buiten is een handige manier om uw huis koel te houden langs buiten tijdens de warme zomermaanden. Het voorkomt dat zonlicht rechtstreeks in uw huis schijnt. Een zonnescreen kan zowel van binnenuit als buiten worden aangebracht. U kan het handmatig of elektrisch uitrollen. Zonnescreens zorgen voor meer privacy van buitenaf. Als u de screens sluit, wordt uw ruimte afgesloten van de buitenwereld zodat u rustig kan ontspannen.

Op zoek naar een zonnescreen voor buiten?

Voordelen van een zonnescreen buiten

Zonnescreens zijn de ideale zonwering voor uw woning. Ze kunnen zowel buiten als binnen geïnstalleerd worden. Een buiten zonnescreen houdt meer warmte tegen dan een zonnescreen vanbinnen. Het laat de warmte niet tot de ramen komen, waardoor de warmte dan heel wat moeilijker kan binnendringen. Als u het binnenin plaatst, krijgt de warmte wel de kans om zich door de ramen naar binnen te dringen, hierdoor worden de zonnescreens warmer, net zoals de ruimte. U kan ze subtiel in uw gevel integreren en zijn gebruiksvriendelijk. Onze Roma Zipscreen is een echte aanrader als u houdt van kwaliteit en luxe. Ze zijn makkelijk te bedienen en belemmeren uw zicht niet.

Hou de warmte buiten

Zonnescreens zijn een goede investering om tijdens de warme zomermaanden de warmte buiten te houden. Ze kunnen in elke ruimte geplaatst worden om iedereen een plezier te doen. Wij maken al onze screens op maat, zodat geen enkele zonnestraal u verblindt. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0499 60 87 32.